Hogere energierekening

Wat is er vervelender dan een hoge energiefactuur ontvangen terwijl u let op uw energieverbruik? Juist, een lekkage! Het kan er namelijk voor zorgen dat de ruimte die voorheen snel warm werd, nu langer koud blijft en er meer gestookt moet worden om diezelfde warm te behouden.

Helaas is een lekkage niet snel op te merken en kan het soms maanden duren voordat u enigszins sporen van een waterlek terugziet. In die tussentijd loopt uw energierekening onopgemerkt. U bent hierdoor dus ongemerkt meer en langer aan het stoken.

Wat te doen bij lekkage?

Het opsporen van een lekkage is niet makkelijk omdat lekkages vaak verscholen zitten achter muren en vloeren. Een specialist kan u hierbij helpen. Zij beschikken over apparatuur speciaal ontwikkeld voor het vinden van lekkages. Enkele hiervan zijn: ultrasone detectie, infrarode camera, elektro-akoestiek, druktest, vochtmeting en endoscopie. Meer over lekkages leest u hier.

Wat kost vochtbestrijding?

Kom vandaag nog in contact met vochtbestrijders in uw regio en vergelijk het aanbod. Door offertes op te vragen en te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op uw opdracht.

Bespaar tot wel 30%!

Vergelijk offertes van vochtbestrijders